Tvær vefstofur Distans, NVL netsins um fjarkennslu!

Tvær vefstofur Distans, NVL netsins um fjarkennslu fara fram nú í febrúar. Sú fyrri verður haldin18 febrúar nk. frá kl. 12:00 til 13:00. Vefstofan er upptaktur að formennskuráðstefnu Íslands í Hörpu 10. og 11. júní 2014, Norrænar brýr í fullorðinsfræðslu.  Skráning og nánari upplýsingar um vefstofuna hér! 

Sú síðari fer fram þann 26. febrúar kl. 14:00 til 15:00 og fjallar um stafræna- og félagsmiðla til að efla lýðræðisþátttöku sbr. upplýsingar hér fyrir neðan.

Vefstofurnar taka aðeins um klukkustund og það kostar ekkert að vera með. 

 

NVL inviterer til to interessante webinarer i februar:

18. februar kl 13.00-14.00 CET:
Holdbar omstilling i en uforudsigelig verden
udfordringer og nye veje for voksenlæringen i Norden 


Professor Jeppe Læssøe ved DPU på Aarhus Universitet innleder om temaet. «De nordiske samfund har i årtier opbygget og fastholdt en høj velfærd blandt andet på grund af deres dynamiske og innovative kapacitet. Højt uddannelsesniveau har været en af hjørnestenene heri. Men verden er i hastig forandring, hvilket udfordrer både det økonomiske og det økologiske fundament. Det kalder på en bæredygtig omstilling. Men hvad indebærer det? Hvilke kompetencer og voksenlæringsmuligheder fordrer det? Hvilke erfaringer kan vi her bygge på? Hvilke udfordringer står voksenlæringen overfor i det perspektiv? Og hvilke nye muligheder kan øjnes?»

Les mer og meld deg på her: http://www.nordvux.net/distansnettverket/webinar


Webinaret er det første i en serie på 4 denne våren. Denne serien er en forberedelse til den store nordiske konferansen «Nordiske broer til livslang læring» i Reykjavik i juni.

26. februar kl. 15.00-16.00 CET
Digital democracy: participation online
Three experts from two continenst presents their experiences with participation online: Garth Frizzel, City Councillor at Prince George, Canada; 
Jochen Höfferer, ICT, City of Salzburg, Austria; Moderator: David Röthler, Can we improve democracy through live participation online? Join NVL Distans webinar with experts on video conference systems and live streaming from two continents! Video conference systems and live streaming applications offer low threshold participation, transparency and interaction in political processes. In this webinar session David Röthler will moderate a discussion with two guests from two continents their experiences with the use of live video systems in political processes and forums

Les mer her: http://www.nordvux.net/content/id/6581/webinar-participation-live

Meld deg på her:   no.surveymonkey.com/s/participationlive

Webinaret arrangers av nettverket NVL Distans, og inngår i en serie av webinarer innenfor temaet "digitale og sosiale medier, læring og demokrati".

Del gjerne invitasjonen med ditt nettverk og i sosiale medier. Bruk gjerne #NVLDistans

Velkommen!